Hoppa till sidans innehåll

Träningsläger/tävlingshelg Uppland/Täby 15 -19 april

11 JAN 2020 19:33
Eftersom fjolårets påskläger blev lyckat med många glada deltagare, bra teknikträningar och andra roliga aktiviteter så kör vi ett träningsläger även detta år.
  • Skapad: 11 JAN 2020 19:33

Årets läger kommer att bli någonstans i Uppland (Uppsala eller området några mil öster om Uppsala) där vi tror att det finns bra och rolig terräng relevant för årets O-ringen i Uppsala. Terrängen i Uppsala kommer att bli en utmaning för många med många små flacka höjder och myrar överallt och vi kommer att leta upp träningsområden för att träna på hur man kan orientera snabbt och säkert i sådan terräng.

Målgrupp för lägret är 12 år och äldre. Yngre barn får vara med, men behöver då ha med sig en förälder. Vi hjälps åt med matlagning och träningar (t.ex. sätta ut och ta in kontroller).

 Preliminärt program

Avresa onsdagseftermiddag 15 april med bilar/minibuss.

Torsdag - fredag: 2 teknikträningar per dag och andra roligheter. Fredagskväll finns möjlighet att delta och titta på Natt SM i Åkersberga.

Lördag: Deltagande på Täby OKs medeldistanstävling + träning på eftermiddagen.

Söndag: 1 teknikträningspass och därefter hemresa. Det finns möjlighet att springa Täby OKs långdistanstävling istället för träningen.

Boendet blir på vandrarhem/lägergård onsdag - söndag. Det finns möjlighet att vara med färre dagar om man t.ex. bara vill springa tävlingarna.

Preliminär kostnad. Vi tror att boende + resa + kartor kommer att kosta 1500 – 1700 SEK (ons – sön). Klubben subventionerar halva kostnaden för ungdomar 12 – 20 år (dvs. 750 – 850 SEK), övriga betalar fullpris. Kostnad för mat + ev. aktiviteter tillkommer och betalas av var och en. Om man väljer att vara med färre dagar så blir kostnaden lägre. För SM-deltagare står klubben för resa och en natts logi.

Anmälan och frågor. Anmälan senast 15 mars, de 30 första är garanterade plats, är fler intresserade så måste vi kontrollera om det går att boka fler sängplatser. Anmäl på Eventor eller till Helena och ange också om du har speciella önskemål kring resa, boende, mat (t.ex. allergier) eller inte vill vara med alla dagar.

Frågor – kontakta Helena. 

Skribent: Helena Forsberg
Epost: This is a mailto link

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info