Hoppa till sidans innehåll

Skogslöparnas Nordiska i samarbete med CoreIT-Nytt namn

22 APR 2020 16:12
CoreIT har ett uttalat engagemang för ungdomsidrott i Sverige. Det är tack vare våra ungdomar och deras intresse och vilja till träning och tävling som vi kan väcka intresse för den här formen av samarbeten och stöd.
  • Skapad: 22 APR 2020 16:12

Genom det här samarbetet kan Skogslöparnas ungdomar exempelvis genomföra resor och övernattningar i samband med träningsläger eller tävlingar. Vi tycker det är väldigt roligt att hälsa CoreIT välkommen som samarbetspartner och huvudsponsor för Skogslöparnas Nordiska!

Skogslöparnas Nordiska inkluderar nu CoreIT i namnet på sin Nationella tävling som genomförts under mer än 50 år och som lockar mellan 300-500 deltagare varje år. Tävlingen är ett tillfälle att visa upp vår fantastiska terräng och natur som har fastnat i minnet hos många orienterare efter O-Ringen Höga kusten. CoreIT kommer att synas och uppmärksammas i vår marknadsföring, på vår klubb-dress och på tävlingsarenan. Vi hoppas också att CoreITs anställda med familjer deltar i tävlingen!

Från CoreIT säger man detta: ”Vi är glada över att kunna stötta ännu en av våra idrottsföreningar i Örnsköldsvik. Skogslöparna gör ett enormt jobb i vardagen och vi är stolta att få stötta er. Alla ni som jobbar ideellt för att få det att fungera är värda hedersmedaljer och vi hoppas att vårt bidrag kan underlätta för er och ungdomarnas driv i detta.

Lycka till!

 

Skribent: Marknadskommittén

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 Relaterad bild

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info