Hoppa till sidans innehåll

Information om Skogslöparnas 5-dagars 2020

16 JUL 2020 22:06
Tre dagar kvar tills Skogslöparnas 5-dagars drar igång och här kommer lite mera information kring arrangemanget.
  • Uppdaterad: 16 JUL 2020 22:06

Tävlingsledningen har hittills prioriterat den tävlingstekniska biten (karta och banor för de 5 etapperna). Nu är dessa i stort klara och nu är det bara att få ut skärmar och enheter på plats i skogen.

Det har kommit in en del frågor och funderingar från ett antal anmälda och nedan försöker vi besvara dessa.

1. Var ligger Tällvattnets Camping? Från Ö-vik är det ca 6 mil. Ta väg 348 från Överhörnäs via Bredbyn - Kubbe - Seltjärn. Skärm kommer att finnas vid avtagsvägen in till Tällvattnet. Se etappöversiktskarta nedan.

2. Hur fungerar Tällvattnets Camping? Tävlingsledningen tar inget ansvar för campingen. Här får deltagarna ta ett eget ansvar. Det är i alla fall klart med Tällvattnets Intresseförening och med berörd markägare att vi får använda hela campingen. Intresseföreningen har 15 platser som dom hyr ut för 75 kr/dygn och dom får vi ta om dom är lediga. Förutom dessa finns ett 20-tal som vi fått lov av markägaren (även där tycker T.L. att vi betalar intresseföreningen en summa). Intresseföreningen har fixat till fyra utedass som vi får utnyttja. Alla campare kommer att rymmas på område A (se campingkarta nedan).

3. Det finns ingen el, dricksvatten eller dusch på Campingen,

4. Mataffär och sportförsäljning finns inte på detta 5-dagars. Närmaste mataffär, pizzeria och restaurang finns i Bredbyn dit det är ca 2,5 mil. Kanske finns det intresse för catering av mat från Bredbyn någon kväll.

5. Vi är väldigt många som anmält sig till detta arrangemang. För att få en lyckad vecka behöver T.L. hjälp under veckan. Som att ta in kontroller efter etapperna samt att någon kanske kan kolla upp med dricksvatten och tillgång till el.

6. Ta med cykel, rullskidor, sällskapslekar och inte minst kämpaglöd och ett glatt humör.

7. Tänk på de restriktioner som vi har kring covid-19. Läs igenom klubbens skrivelse kring detta.(länk) Det är också viktigt att alla deltagare tar ett eget ansvar.


 

(Klicka för större)


 

(Klicka för större)

Skribent: Lennart Strandberg
Epost: This is a mailto link

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 Relaterad bild

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info