Hoppa till sidans innehåll

Har du använt ditt Friskvårdsbidrag?

18 NOV 2020 13:54
Året går mot sitt slut och det är hög tid att använda Friskvårdsbidraget som många har från sin arbetsgivare. Den går bra att använda på någon av Skogslöparnas aktivitetsmedaljkort eller den vanliga aktivitetsavgiften.
  • Uppdaterad: 18 NOV 2020 13:54

Aktivitetsavgift

Tävlings- och aktivitetsavgiften är bl.a. ett sätt för klubben att finansiera klubbens startavgifter. En startavgift kostar som regel mellan 80–200 kr för en tävling och för ett tävlingsår kostar startavgifterna klubben ca 200 000 kronor.

Aktivitetsavgift: 500 kr/år gäller aktiva vuxna från 21 år. Aktiv är den som deltar på tävlingar och/eller träningar inom orientering, skidO eller MTBO. Är med på klubbens styrkegympa, innebandy och andra likvärdiga klubbaktiviteter.
I aktivitetsavgiften ingår att du får fritt delta i de svenska tävlingar som finns i SOFT:s tävlingsprogram, förutom O-Ringen. Fritt delta på klubbens ol-, skidO-, MTBO- och löpträningar. Även styrkegympan, innebandy och likvärdiga klubbaktiviteter är fria. Även tillgång till Älgstråkets elljusspår, skidspår, trailstigar och det kommande utegymmet intill klubbstugan med efterföljande dusch och bastu i klubbstugan. Utöver detta även tillgång att ta del av subventionerade klubbresor, klubbaktiviteter och klubbkläder. Du har även tillgång till klubbens egna orienteringskartor för träning. Aktivitetsavgiften betalas in av den aktive under april månad.

  •  Person som inte betalat aktivitetsavgiften betalar sin egen anmälningsavgift fram tills att aktivitetsavgiften är betald.
  •  Aktivitetsavgiften behöver inte betalas om du enbart deltar i stafetter.

Har du friskvårdsbidrag från din arbetsgivare gör då en ekonomisk insats för Skogslöparna genom att satsa på någon av våra aktivitetsmedaljkort nedan!

  • Bronskortet för 1000 kronor som innehåller allt ovan plus egen digital uppföljning av dina ol-träningar via livelox. Att vid ett tillfälle får personlig uppföljning på en ol-bana. Har förtur till nybörjarkurs i orientering för vuxna (minst 5 deltagare och 5 träffar).
  • Silverkortet för 2000 kronor som innehåller allt vad bronskortet innehållet plus har förtur till månadens ol-teknikbana med uppföljande kommentarer under barmarksperioden. Vid två tillfällen får personlig uppföljning på en ol-bana.
  • Guldkortet för 3000 kronor som innehåller allt vad silverkortet innehåller plus har förtur till skidskola på Älgstråket (klassiskt, stakning, skate, skateväxlarna samt stakning smalspår). Vid tre tillfällen får personlig uppföljning på en ol-bana.

Oavsett vilken nivå av aktivitetsavgift/aktivitetsmedaljkort som man betalar in eller om man enbart är medlem i klubben förväntas det att man hjälper till vid klubbens tävlingar, kottplockning, inventeringar och andra klubbarbeten.

Vid behov av kvitto på aktivitetsavgiften/aktivitetsmedaljkortet skriver Yvonne Näslund (kanslist) ut ett sådant som du överlämnar till din arbetsgivare.

Skribent: Yvonne Näslund
Epost: Adressen Gömd

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 Relaterad bild

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info