Hoppa till sidans innehåll

Jannes januaritankar

31 JAN 2020 13:20
Efter 8 år som ordförande i två omgångar, så har jag beslutat att lämna över ordförandeklubban till någon annan. Har varit skogslöpare sen 1995, började som "skuggare" till min dotter då hon som 7-åring provade på som orienterare.
  • Uppdaterad: 31 JAN 2020 13:20

 Har faktiskt varit engagerad i orienteringen sen 1994 då jag som anställd i Konsum Örnsköldsvik var ansvarig för livsmedelsbutiken ute på Svedjeholmen som då var centralort och camping för O-ringen. Var tillbaka på åkrarna i Svedjeholmen då som ansvarig för boendet på 2018 års O-ringen.

Jag har många fina minnen bl.a. har jag fått vara med och arrangera två SM, en elitserie och ett stort antal nordiska, har under åren mest hållit på och engagerat mig i dom olika kommittéerna och styrelsen. Har tränat och tävlat som en motionär.

Under mina år har verksamheten i skogslöparna fungerat jättebra, i alla kommittéerna har  det varit full aktivitet. Vill nämna en kommitté som är så viktig för hela föreningens fortlevnad, nämligen ungdomskommittén. Idag har vi ledare som engagerar sig på  ett fantastiskt sätt, nu gäller det att behålla så många som det är möjligt av dagens ungdomar. När jag kom in föreningen i mitten av 90-talet var det samma fart i ungdomskommittén. Vet att över tid går det lite upp och ner med påfyllningen av ungdomar.

Vi har under åren kunnat ha en verksamhet som kostat lite, bl. annat klubbresor och låga avgifter tack vara våra goda ekonomi. Vem vill inte vara med på 25-manna och bussresa till Stockholm varje höst.

Två O-ringen och ett stort antal andra stora tävlingsarrangemang  har gjort att vår ekonomi är väldigt bra.

Har under åren fått lära känna många underbara människor, och fått vara med och jobba med allt möjligt.

Tänker även i framtiden engagera mig i skogslöparna på olika sätt.

 

 

Skribent: Jan Isaksson
Epost: Adressen Gömd

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info