Hoppa till sidans innehåll

Skogslöparnas nya klubbkläder från Trimtex


 

Webbshopen är nu öppen och stänger den 27/5 med förväntad leverans i vecka 28.

 

Info:

 

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

 

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

 

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

 

Alt 2: Skapa nytt konto

 

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

 

Tips!
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

 

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Leif Strandberg, 070-1317608 eller Yvonne på kansliet onsdagar och torsdagar.

 Visa designfil som PDF >>>

Eller logga in med teamkod: skogsloparna20

För att logga in på webshopen klicka här nedan.

 webshop


 

Skogslöparnas klädpolicy

I alla sammanhang man representerar Skogslöparna bör man eftersträva att stolt bära senaste modellen av klubbkläder. Detta har betydelse för hur Skogslöparna uppfattas och är ett åtagande gentemot våra sponsorer. Undantag kan göras för ungdomar, nybörjare, nya medlemmar och mindre tävlingsaktiva medlemmar samt vid träning.

 

Elit Under tävling och prisutdelning i elitklass samt i klubbens representationslag ska senaste modellen av klubbkläder med aktuella sponsorloggor bäras.

Vuxna Under tävling och prisutdelning ska löpare med över 5 tävlingsstarter/år bära senaste modellen av klubbkläder. Löpare med färre starter/år bör tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

Ungdomar Bör eftersträva att tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

 

Subventionering av klubbkläder

Skogslöparna subventionerar klubbens tävlingskläder med 20% för ungdomar, juniorer, elitorienterare samt vuxna som betalat aktivitetsavgiften. Subventionen utbetalas i efterhand mot till kansliet redovisat kvitto. De kläder som subventioneras är de som finns tillgängliga i den webbshop som kommer att finnas tillgänglig för klubbens medlemmar vid särskilt meddelade tillfällen. Tillfällen för köp av klubbkläder meddelas via medlemsmail och inlägg på klubbens webbsida.

Uppdaterad: 12 MAJ 2020 21:19 Skribent: Leif Strandberg

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 Relaterad bild

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: kansliet@skogsloparn...

Se all info