Hoppa till sidans innehåll

Skogslöparnas klubbkläder från Trimtex


 

Webshopen stänger den 20/3 med förväntad leverans i vecka 18.

Vid detta tillfälle kommer det inte att finnas några möjligheter att prova storlekar i klubbstugan innan beställning. Om du är osäker kan du höra dig för med någon klubbmedlem som köpte kläder 2020-2021 för att prova deras kläder. Eller använda storleksguiden på trimtex.se. 

Nyheter från Trimtex

Nu finns det både dam och herr exemplar av Basic Mesh orienteringströja.

Info:

 
Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. 
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.
 
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

 

Har ni några frågor är ni välkomna att höra av er till Leif Strandberg, 070-1317608 eller Yvonne på kansliet onsdagar och torsdagar.

 Visa designfil som PDF >>>

Logga in med teamkod: skogsloparna22

För att logga in på webshopen klicka här nedan.

 webshop


 

Skogslöparnas klädpolicy

I alla sammanhang man representerar Skogslöparna bör man eftersträva att stolt bära senaste modellen av klubbkläder. Detta har betydelse för hur Skogslöparna uppfattas och är ett åtagande gentemot våra sponsorer. Undantag kan göras för ungdomar, nybörjare, nya medlemmar och mindre tävlingsaktiva medlemmar samt vid träning.

 

Elit: Under tävling och prisutdelning i elitklass samt i klubbens representationslag ska senaste modellen av klubbkläder med aktuella sponsorloggor bäras. I kontakt med media ska senaste modellen bäras.

Vuxna: Under tävling och prisutdelning ska löpare med över 5 tävlingsstarter/år bära senaste modellen av klubbkläder. Löpare med färre starter/år bör tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

Ungdomar: Bör eftersträva att tävla i någon av de senaste modellerna av klubbkläder.

 

Subventionering av klubbkläder

Skogslöparna subventionerar klubbens tävlingskläder med 20% för ungdomar, juniorer, elitorienterare samt vuxna som betalat aktivitetsavgiften. Subventionen utbetalas i efterhand mot till kansliet redovisat kvitto. De kläder som subventioneras är de som finns tillgängliga i den webbshop som kommer att finnas tillgänglig för klubbens medlemmar vid särskilt meddelade tillfällen. Tillfällen för köp av klubbkläder meddelas via medlemsmail och inlägg på klubbens webbsida.

Uppdaterad: 10 MAR 2022 15:49 Skribent: Leif Strandberg

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 Relaterad bild

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: kansliet@skogsloparn...

Se all info