Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Daladubbeln

24 OKT 2018 22:03
Fredag den 19/10 åkte ett gäng ungdomar och ledare ner till Falun för den roliga tävlingshelgen Daladubbeln. Här kan ni läsa vad ungdomarna skrev om resan.
  • Skapad: 24 OKT 2018 22:03

Fredagkväll sprint: Det var en rolig kväll med DJ, eld och rök. Det var två sprintbanor och en micro- orienteringsbana på slutet av banan. Filip dansade och Elias blev jagad av 60 tjejer. Det var masstart med musik och en stor lineup för att göra det så episkt som möjligt.

Andra dagen (stafett): startade med en trevlig morgon med gröt, kaffe och fint väder. Vid stadion (TC) satte vi upp tältet och gick igenom hur växling och målgång gick till. Tävlande, barn och vuxna säger att det var vacker men svår orienterad skog med mycket detaljer, stenar och stigar. Senare under dagen åt vi kyckling och potatis till middag på skolan. På kvällen var det disco medans andra gjorde annat som att spela kort och pingis.

Tredje dagen (patrull): började med frukost, utklädnads-fixande och städning av klassrummet som vi bodde i. Sedan åkte vi ut på tävlingen och gjorde oss i ordning för start. Det var extra lång bana och patrullerna (de två som sprang med varandra) var utklädda till många olika saker. Till exempel staffetläkare, skorsten, bil med husvagn, Tove Alexandersson och Karoline Ohlsson, tomte med ren och ninjor. Efter att vi sprungit åt vi lunch och gick och duschade. Dagen avslutades med ett gäng slitna barn och en hemresa.

Vid pennan

Liam, Filip, Jonatan, Sixten, Elias, Alice och Clara

Skribent: Karin Persson
Epost: Adressen Gömd

eventor.190 x47

webshop livelox

swish

våra samarbetspatners

Coop Konsum Stor

Nätraälven Stor

Pronova Stor

Näslunds friplant

 Sjölunds värme Stor

 


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +46 (0)660 376701
Fax: +46 (0)660 376701
E-post: This is a mailto link

Se all info