Hoppa till sidans innehåll

Eeros Decembertankar...

19 DEC 2019 21:34
Jaha, när Arvid och Yvonne bad om lite tankar från mig så blev det så här...
  • Uppdaterad: 19 DEC 2019 21:34

Eero Olavi Niemi föddes i Gullänget 4 maj anno 1956 och blev nog snabbt idrottsintresserad när äldsta syrran tävlade i skidor och far lyssnade på skidor på radion och skrev upp mellantider.

Nu sitter man i soffan och kikar på skidor i mobilen samtidigt som det är hockey på tv och så måste man glutta på text tv för att se ställningen i en annan match! Känner någon igen sig?

Orientering kom in i livet i mellanstadiet via en lärare i Sala och på den vägen är det. Har nu orienterat mig genom livet via påsklägret i Mjölby 1982, då jag träffade min fru Ingrid, ända till Järved. Inga större framgångar, men några medaljer i VSM i skidorientering i alla fall.

Då nu benen inte riktigt vill bära mig som jag vill över stock och sten sommartid så har det blivit mest MtbO de senaste åren. Det är grymt kul och påminner om skidorientering, men är betydligt snabbare och då svårare att hänga med på kartan. Värt att prova för alla.

Skogslöparna är en fantastisk klubb på många sätt. En av de bästa arrangörsklubbarna i landet och har numera även fantastiskt många och duktiga ungdomar, så vi kan se fram emot många fina år framöver. Hoppas att de även likt Tove plockar fram skidorna på vintern och letar skärmar!

Någon cykeltur på sommaren sitter väl heller inte fel. Allsidig träning är nog det bästa för att hålla kroppen och motivationen i gång.

Vi får hoppas på en snörik vinter så vi hinner förbereda oss lite för USM,JSM,SM och VSM i skidorientering i Vindeln i februari där vi skulle kunna bli största klubb eller hur!?

Önskar er alla en God Hjul och att vi ses på träningar och tävlingar framöver.

 

Eero

Skribent: Arvid Strandberg
Epost: This is a mailto link

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info