Hoppa till sidans innehåll

Klubbavslutningen

30 OKT 2019 12:05
På klubbavslutningen deltog ett hundratal skogslöpare. Efter sopplunchen som gick åt till sista soppsleven så var det dags för prisutdelningar.
  • Uppdaterad: 30 OKT 2019 12:05

Alla barn som var med på avslutningen och deltagit i barn och ungdomsträningarna under året fick en funktionströja och en medalj i renaste choklad. Alla klubbmästare fick var sin klubbmästartröja som i år var i lysande orange.

KM-cup vinnarna fick varsin paradis/alladinask som traditionen bjuder. 

Efter fikat var det dags årets Mästispris som gick till Alva Perbo, Clara Nordström, Liam Hälldal och Liv Pauler med motiveringen: "4 ungdomar som är schyssta kompisar och som är med på allt, såväl träningar, tävlingar och läger."

Sedan var det bara Bästispriset kvar och det gick i år till Benjamin Näslund med motiveringen: "Benjamin har tagit ytterligare ett steg i sin utveckling. Under året har han visat sig vara klubbens (ja hela distriktets) bäste orienterare. Han har blivit en mycket stabilare orienterare samtidigt som han även snäppat upp sin löpkapacitet som redan tidigare var riktigt bra. 

Resultatmässigt under året blev det DM-guld i H21-klassen på medel, sprint och stafett. Guld blev det också på långdistansen i hans rätta klass H18. I Swedish League blev det i totalen en 7:e plats i H18E efter att ha blivit 4:a på den sista jaktstarten. O-Ringen i Norrköping slutade på en finfin 8:e plats totalt (6:e svensk). På lång-SM blev det en bra 8:e plats. Men allra bästa loppet gjorde han på sprint-SM i Hudiksvall där det blev en 4:e plats, enbart 2 sekunder från bronsmedaljen. Alla dessa goda resultat genererade i en plats på ett juniorlandslagsläger under året i Turkiet där nästa års JVM avgörs. Och det räckte också till att bli 2019 års BÄSTIS. Grattis Benjamin!"

Avslutningen avslutades efter en del information av ordförande Jan Isaksson. 

Skribent: Yvonne Näslund
Epost: Adressen Gömd

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info