Hoppa till sidans innehåll

Adventsjakten

16 NOV 2019 20:05
Samling vid Stugan söndag 1 december kl 10:00.
  • Uppdaterad: 16 NOV 2019 20:05

Adventsjakten är en lagtävling som alla kan vara med i. Lagen bildas av arrangören. Man kan välja om man vill ha vit, gul, orange eller svart svårighetsgrad. Alla får en karta med 10 kontroller - kontrollerna skiljer sig beroende på vilken svårighetsgrad som man har valt. Under 30 minuter gäller det att samla så många poäng till sitt lag som möjligt. Man får 1 poäng för varje kontroll som man besöker. Mellan varje kontroll så måste man stämpla hos "räven". Räven går längs en förutbestämd sträcka som är markerad på kartan. Lagen får sina kartor några minuter före start och kan då lägga upp en taktik (t.ex. om man vill följas åt till någon kontroll). När tiden är slut så läser vi av allas SI-pinnar och räknar ihop vilket lag som har besökt flest kontroller per löpare.

Man får delta med följeslagare eller i patrull om man inte vill springa själv. Är det någon som vill träna längre så får man gärna hjälpa till med att ta in kontrollerna efteråt.

Utrustning: skor lämpliga för att springa i skog samt kompass + SI-pinne om du har.                                   

Efter tävlingen så duschar vi och äter en lättare lunch i klubbstugan.

Anmälan görs via Eventor https://eventor.orientering.se/Activities/Show/11185 eller till Helena (This is a mailto link) senast torsdagen den 28 november. Ange vilken svårighetsgrad du vill ha samt om du vill springa i patrull tillsammans med någon annan. Ange också ev matallergi.

Har du frågor så kontakta Helena.

Skribent: Helena Forsberg
Epost: This is a mailto link

eventor.190 x47

webshop

swish

Samarbetspatners

Coop Hörnett

Nätraälven Stor

Näslunds friplant


 

Relaterad bild

Bildresultat för instagram

Postadress:
Skogslöparna - Orientering
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Besöksadress:
Nordhemsvägen 41
89430 Själevad

Kontakt:
Tel: +460660376701
Fax: +460660376701
E-post: This is a mailto link

Se all info